Glajjer...

jaha då har man fått sig ett par glajjer, svårt att vänja sig vid att dom sitter där men gud så mycket jag ser nu kan jag lova:)







gazzan trivdes inte riktigt lika bra i dom:S


jaha nu sitter jaag och dricker en kanna kaffe i min ensamhet.. eller ja jag har ju djuren här såklart men alla ligger och sover nu..
funderar och funderar i vanlig ordnig. finns en del saker jag måste ta tag i idag eller om det blir imöra, sen får tiden utvisa hur det gick med det:S
ska till stallet sen oxå på nått sätt till min lilla gris:) blir nog att gå ut i skogen och plocka granris så han får lite jul fint:)
nej nu kanske mman skulle ta och göra något vettigt..

En vanlig onsdag..

Jaha då var det onsdag igen.
Igår gick jag och la mig vid 22 somnade nästan på en gång vaknade inte förrän 12 idag så det vart lite mycke ssova. inte känner jag mig piggare för det.

har vart ute med gazzan i skogen i typ 1 timme, tyckte hon var kul tror ja.

synsam ringde nyss och sa att mina glajjer var klara wwiiiiiieee nu kanske jag kan se relativt bra:)
från och med idag så har jag hästen på heltid oxå känns både bra och dåligt. dåligt pga att jag inte har nån bil men men det blir långa och många promenader fram över. jennie skulle i alla fall ta han fre-sön så då får man ju lite ledigt i alla fall.
ska sätta mig ner och skriva ett motions schema för frankie så att det inte blir några missförstånd och dyl.
måste fixa hundvakt oxå för på fredag bär det av till sthlm för att gå på begravning.
imöra lär jag ju städa om jag ska vara borta hela fredagen  för sen på lördag fyller jag år men har inte bestämt  ännu om jag ska bjuda hit folk eller inte. känner inte riktigt för att bjuda hit folk absolut inte när man måste dela upp släkten i grupper för att dom inte kommer överens det gör bara ont.
nej nu ska jag försöka få med någon till stan..


RSS 2.0